Lancomova pomladna kolekcija "Absolutely Rose!"

ZABLESTITE KOT PARIŽANKE 

Videti je kot vrtnica, toda ... Najprej boste na škatlici opazili veličasten cvet. Nato boste opazili, da je vsak cvetni list prežet s svetlečimi biserčki, ki hkrati prinašajo sijaj in prefinjenost. Te iskrice svetlobe so ustvarjene za osvetlitev kože z eno potezo čopiča – vendar ne kakršnega koli!

Parisian Kabuki je posebej zasnovan tako, da je z enim gibom mogoče zajeti optimalno količino osvetljevalca, ki se s krtačko nežno nanese na čelo, koren nosu, vrh ličnic, brado, vrat in spodnjo linijo vratu. Konture obraza so v trenutku oblikovane in ovite v svetlobo, koža pa zdravo sije. 

Tri rdečila za lica Cushion Blush Subtils, trije izdelki za poudarjanje zdravega sijaja, nekaj načinov, da si privoščite svežo, sijočo in izjemno osvetljeno polt, ki jo zavidamo Parižankam! Prednosti: lahko se uporabljajo ločeno ali v kombinaciji za »drapiranje« (tehnika ličenja, ki bo zaznamovala to pomlad), da s pomočjo svetlosti oblikujete konture obraza.  

1/ »02 Rose Lemonade« je na voljo v nežnem lila-rožnatem odtenku in licem daje mehek rožnat sijaj, kot dotik zimskega vetriča.

2/ »024 Sparkling Framboise« v zapomnljivem rožnatem odtenku je kot nalašč za vse, ki si želijo doseči drzen in eleganten baby-doll videz.

3/ »00 Highlighter« je najboljši zaveznik vsakega dekleta za strobing, s katerim dosežete popoln sijaj in zahvaljujoč kateremu boste pripravljene na vse z nasmehom na obrazu. Imejte ga pri sebi v primeru nenačrtovanega zmenka!

Radosti za vaše ustnice 

Zavrzite klasična rdečila za ustnice in preizkusite tri nova olja za ustnice Juicy Shakers (Cloud Candy, Snowtilly, Top Gum) v neverjetnih barvah, ki bodo obsijale vaš nasmeh. Gobasti nanašalec ima subtilen vonj po slastnem žvečilnem gumiju in vas bo brez dvoma popeljal nazaj v otroštvo.

 

Želite biti obveščeni o naših ponudbah takoj, ko začnejo veljati? Prijavite se na e-novice