Moj nevidni tattoo. Moja dišava. Mon Guerlain

Mon Guerlain, ime, ki simbolizira nekaj lastnega. Ime, ki prikliče 200 let zgodovine polne izkušenj, kronane z uspehom, znanjem in radodarnostjo in ki je odsev strasti Guerlain parfumerja.

Izhodišče za delo na kompoziciji Mon Guerlain je vanilija, priljubljena sestavina prisotna v Guerlain mojstrovinah kot so Shalimar, Habit Rouge in Jicky.

Tej močni, čutni in skrivnostni Tahitensis vaniliji se pridruži sivka, ki je sicer bolj prisotna v moških dišavah. Zato je bilo pomembno najti izjemno in redko sivko, z edinstvenimi olfaktivnimi lastnostmi, ki je morala zadovoljiti Guerlain parfumerja. 

"Ta novi akord nas vabi k preseganju deljenja na moško in žensko, deluje namreč v prid obeh. To je točno to, kar dišavi Mon Guerlain daje moč in modernost" , razloži Delphine Jelk, ki je soustrvarjala to dišavo.

Carla sivka predrami čutno, razvijajočo se, skoraj materinsko ženstveno komponento vanilije s svojo drznostjo, svežino, čistostjo in preprostostjo.

To ni posledica nasprotovanja ali kompromisa, pač pa bogastvo različnosti.

Sambac jasmin, obran ob zori, se povezuje s čutno vanilijo in sivko; dišavi daje pečat prefinjenosti, nežnost in čutnost.

Sandalovina je odraz notranje moči in bogastva, ki ga posedujejo vse ženske. Je les, ki daje moč in ohranja skrivnost večne ženskosti.

Želite biti obveščeni o naših ponudbah takoj, ko začnejo veljati? Prijavite se na e-novice