Shiseido Ginza Tokyo

Od splavitve izvirnega Rainbow Face Powder je minilo 100 let. V vseh teh letih je edinstvenost te palete večbarvnih pudrov postala ena izmed lastnosti osnovnega make-upa. Večbarvni izdelki so pridobivali na priljubljenosti, make-up pa se je iz ˝brezhibnega, čudovito ustvarjenega˝ spremenil v ˝naraven videz, ki iz kože vsake posameznice prikliče njihovo edinstveno lepoto.˝

 

Leta 2017 predstavljamo 7-Lights Powder Illuminator, moderno utelešenje izdelka Rainbow Face Powder. Reinterpretacija sedmin barv tega slednjega, ki jo je opravil umetniški direktor ličenja pri Shiseidu, Dick Page, predstavlja nastanek popolnoma novih sedmih odtenkov in barv, ki se ujemajo z življenjskim stilom modernih žensk. Kombinacije sedmih pigmentov, ki odbijajo svetlobo, postanejo moderna verzija Rainbow Face Powder-ja.

Svobodno kombinirajte sedem odtenkov in z njimi poudarite lepoto svoje kože ter ustvarite naraven videz, ki je izjemno čistega videza.

Uporabite ga za končne popravke ali ga nanesite neposredno na kožo. Uporabite ga za popravljanje dnevnega make-upa ter si tako zagotovite čisto, jutranje svežo kožo skozi ves dan. Izdelektudi odlično neguje kožo. Dual Resetting Formula v hipu iz grobe, suhe, neprivlačne kože naredi svilnato mehko, mastni sijaj in lepljivost pa zamenja porcelanska gladkost. Osvežilen vonj po rožah  razvaja vsakič, ko boste odprli to znamenito 8-kotno embalažo.

 

7 čarobnih barv, ki odpirajo vrata neskončnim možnostim.

7 odtenkov in izhajajočih barv se meša z odlično, vendar s spreminjajočim se ravnotežjem vsakič, ko jih na novo nanesemo na čopič. Odtenki so zasnovani tako, da iz uporabnikove kože izvabijo popolno lepoto, ne glede na uporabnikov naraven kožni ten. Ta izjemno vsestranska paleta se lahko, če uporabimo vse odtenke, uporablja kot puder za obraz, pri mešanju izbranih odtenkov kot puder za osvetljevanje ali ustvarjanje, poudarjanje oblik, pri uporabi posameznih odtenkov pa celo kot senčilo za veke. Paleta poskrbi, da boste videti čudovito ves dan in ob vsaki priložnosti, doma ali na poti. 7

 

UPORABA

1. Puder za osvetljevanje

Odtenke iz zgornjega levega dela palete nanesite na čopič in jih uporabite na predelu T-zone, C-zone in konice brade.

2. Puder za poudarjanje: senčenje/ustvarjanje kontur 

Odtenke iz spodnjega desnega dela palete uporabite s čopičem, nanesite jih navzven vzdolž ličnice. Odtenke nato zmešajte proti lasišču in navzdol ob obrazni liniji.

3. Rdečilo za lica 

Predlog 1: Uporabite odtenek Peony in nekaj bližnjih odtenkov, nato pa jih zmešajte in nanesite od sredine obraza  navzven.

Predlog 2: Čopič potegnite preko odtenka Peony do Peach, nato ju zmešajte od sredine ličnice navzven.

Predlog 3: Iz spodnjega desnega dela palete odtenke nanesite na čopič, nato jih zmešajte od sredine ličnice navzven.

4. Senčilo za veke

Nanesite ustrezno količino izdelka na konico prsta ali čopič za senčenje vek in nato na veke.

 

 

Želite biti obveščeni o naših ponudbah takoj, ko začnejo veljati? Prijavite se na e-novice