Vse najboljše meteorites! Guerlain

Météoriti ob praznovanju obletnice na življenje gledajo skozi rožnata očala ter slavijo pomladno nežnost s štirimi zbirateljskimi proizvodi, ki se jim je nemogoče upreti in ki bodo tako kot vašo polt, poživili tudi vas!

  • MÉTÉORITES HAPPY GLOW PEARLS: Barvne kroglice, ki prinašajo svetlobo

Nova harmonija s kombinacijo popravljalnih in osvetljevalnih kroglic, ki zabrišejo znake utrujenosti in polti povrnejo naravni sijaj.

Skrivnost: največja “mavrična” kroglica zagotavlja izjemen sijaj zahvaljujoč večbarvnemu lesku, medtem ko ima vsak od preostalih treh odtenkov svojo nalogo: ta v barvi šampanjca odseva svetlobo, lila gre v boj proti rumenosti polti in lovi svetlobo ter roza za poživitev in osvežitev polti.

  • MÉTÉORITES HAPPY GLOW BLUSH: Kompaktne barvne kroglice, ki prinašajo svetlobo

To 2-v-1 rdečilo in osvetljevalec poudarita sijaj kože. Sestavljajo ga trije odtenki: “mavrične kroglice” zagotavljajo izjemen sijaj zahvaljujoč večbarvnemu lesku, roza kroglice poživijo in osvežijo polt , medtem ko kroglice v barvi fuksije obudijo sijaj in ustvarijo videz izjemno sveže polti.

  • KISSKISS: Kremno rdečilo za ustnice

Dva nova rožnata odtenka: Blossom Glow, živahno roza in bolj nežna ter bleščeča Pearly Pink.

  • Météorites čopič

Gre za izboljšan čopič, še bolj eleganten in učinkovit. Hkrati mehkejši a močnejši je še vedno enostaven za nanos Météoritov v znameniti tehniki nanosa v obliki črke G.


 

Želite biti obveščeni o naših ponudbah takoj, ko začnejo veljati? Prijavite se na e-novice